Ma már egyre több pár távolodik el a "hagyományos" lagzik menetrendjétől, és tervez olyan esküvőt, ami a saját stílusukat tükrözi. Ehhez az új irányhoz passzolnak modern esküvői filmjeink is: hosszú, több DVD-s videó helyett rövid, modern mozit készítünk, ami elmeséli a napotokat és megmutatja, mitől vagytok egyediek.

HOGYAN KÉSZÜL EGY ESKÜVŐI FILM?

Az esküvő előtt részletesen átbeszéljük, hogy milyen videó készüljön a nagy napról: milyen szempontok fontosak számotokra, a nap mely részei legyenek hangsúlyosak és melyek kevésbé, mely események legyenek egyben, vágatlanul megőrizve.

Az esküvő napján a célunk nem csak szép felvételeket készíteni, hanem elmesélni a nap történetét, a Ti történeteteket. Több kamerával rögzítjük az eseményeket, igény szerint full HD vagy 4K minőségben.

Az utómunka részletei is közös megbeszélések során dőlnek el: milyen hosszú és milyen stílusú legyen az elkészült film, mi  szerepeljen benne hosszabban és mi rövidebben.

AJÁNLATAINK

ESKÜVŐI FILM

Az egész nap, legfeljebb 20 percben

Valódi mozi élményként meséli el az esküvőt. Tartalmazza az egész nap eseményeit, a készülődéstől kezdve legkésőbb éjjel 1 óráig. A videó konkrét hossza a Ti esküvőtökhöz és igényeitekhez van igazítva. Ideális választás, ha szeretnétek minden fontos pillanatot megőrizni, és később az egész napot újra átélni.

Az esküvőről készülhet videó bármelyik megközelítésből, és természetesen akár mindkettő is.


Esküvő videó Szeged - kéz ír

NÉV*

E-MAIL CÍM*

TÁRGY

ÜZENET


* a csillaggal jelölt mezők kitöltése mindenképp szükséges az üzenet elküldéséhez.