ESKÜVŐI VIDEÓ AJÁNLAT

Egy videó tudja a legteljesebb formában megőrizni az esküvő eseményeit és a nap hangulatát. A fotókon pillanatokat kapunk vissza, egy szóbeli beszámolóból élményeket. Egy jó videóból mindent.

 

ESKÜVŐI VIDEÓ CSOMAGOK


MOZI CSOMAG | “EZ A MI NAPUNK!”

Ha szeretnétek esküvő napjáról minden fontos pillanatot megőrizni, így később az egész napot rövid, de teljes formában újra átélni, akkor ez az ideális csomag a számotokra.

  • Egy 20 perces, látványos videó, ami valódi mozi élményként meséli el az esküvőt. Tartalmazza az egész nap eseményeit, a készülődéstől kezdve legkésőbb éjjel 1 óráig.
  • Egy 3 perces összefoglaló kisfilm, ami zenés formában mutatja be a nap legmaradandóbb pillanatait. Itt a honlapon több ilyen kisfilm is megtekinthető.
  • Az elkészült videókból igény szerint DVD-t is készítünk, egyedi borítóval, 2 példányban.

 


KIS CSOMAG | “EGY FEJEZET AZ ÉLETÜNKBŐL”

Ha szeretnétek egy igényes videót az esküvőről, viszont elég, ha a nap legfontosabb pillanatai és a hangulata marad meg, akkor ez az ideális csomag számotokra.

  • Egy 5-10 perces, látványos videó, ami rövid, de teljes mozi élményként adja vissza a nap hangulatát és legfontosabb eseményeit. A pontos hossz rugalmas, megbeszélés szerint változhat.

 

A csomagok felépítése és részleteik módosíthatóak, nincsenek “kőbe vésve”.
Részletekért és egyedi ajánlatokért keress bátran!

 


JEGYES VIDEÓ

Esküvői videó Szeged - tekintet  Esküvői videó Szeged - bicikli

Ahogy létezik jegyes fotózás, készülhet rólatok egy saját, egyedi jegyes videó is. Ez egy teljesen szabad téma, ahol saját ötleteket lehet megvalósítani.

Néhány éve egy pár szerette volna videón újraalkotni az első találkozásuk történetét. A közös ötletelés során a tényleges első találkozásukhoz képest sokat változott a “forgatókönyv”, míg végül ez a kisfilm készült róluk. Ez volt az ő ajándékuk az esküvőn az egybegyűltek számára. Nagy sikerrel vetítették le, amivel maradandó élményt adtak önmaguknak és a vendégeiknek is.

Ha szeretnétek egy saját jegyes videót, akár már vannak is gondolatok, hogy mi lehetne a témája, keressetek meg bátran!

 


Ajánlat kéréshez vagy részletek ügyében írj nekünk a KAPCSOLAT oldalon
vagy küldj egy levelet e-mail címünkre!

Esküvői videó, Szeged, Kastély kert