Ma már egyre több pár tervezi az esküvőt a saját stílusukhoz alakítva, nem "hagyományos lakodalomként". Ehhez az új irányhoz passzolnak modern esküvői filmjeink: hagyományos esküvői videó helyett szórakoztató, igényes mozit készítünk, ami egy életen át megőrzi Nektek a nagy napot.

HOGYAN KÉSZÜL EGY ESKÜVŐI FILM?

Videóink nem "futószalagon" készülnek, hiszen minden esküvő egyedi. A célunk a Ti napotok történetét visszaadni olyan formában, hogy újra és újra szívesen nézzétek meg a róla készült videót, akár 20 év múlva is.

Az esküvő előtt részletesen átbeszéljük, hogy milyen szempontok fontosak számotokra. A nap során mi legyen hosszabban, és mi legyen rövidebben megörökítve, mely események legyenek egyben, vágatlanul megőrizve.

Az esküvő napján nem csak szép felvételeket készítünk: a célunk elmesélni a Ti egyedi történeteteket. Ehhez több szemszögből, több kamerával rögzítjük az eseményeket, megbeszélés szerint full HD vagy 4K minőségben.

Az utómunka részletei is közös megbeszélések során dőlnek el: milyen hosszú és milyen stílusú legyen az elkészült film, mi  szerepeljen hosszabban és mi rövidebben.

Ha még nem tudjátok, pontosan hogyan szeretnétek visszanézni az esküvőt - egy vagy több, hosszabb vagy rövidebb videó készüljön - , segítünk megtervezni a részleteket, a Ti esküvőtökhöz és igényeitekhez alakítva.


AJÁNLATAINK

ESKÜVŐI FILM

Az egész nap, legfeljebb 20 percben

Teljes értékű mozi élményként meséli el az esküvőt. A hossza 8 és 20 perc között változhat, előzetes megbeszélés alapján. Javasolni szoktuk, hogy a készülődéstől kezdve, az egész nap eseményeit tartalmazza. Ideális választás, ha szeretnétek minden fontos pillanatot megőrizni, és később az egész napot újra átélni.

Esküvő videó Szeged - kéz ír

NÉV*

E-MAIL CÍM*

TÁRGY

ÜZENET


* a csillaggal jelölt mezők kitöltése mindenképp szükséges az üzenet elküldéséhez.